Ty%C3%B6syntt%C3%A4rit1.jpg

Työurallani on synttärit. Sitä muistettiin tänään kukin, lahjoin ja kakkukahvein. Luulin meneväni pikaiseen palaveriin esimieheni kanssa, mutta neukkarissa minua odottivatkin ihanat työkaverini ja lähimmät esimieheni. Se oli mukava yllätys!

Olen ollut saman työnantajan palveluksessa jo kauemmin kuin haluaisin laskea. :) Työtehtävät ovat vaihdelleet, ja tällä hetkellä olen todellisessa unelmatyössäni. Minulla on todella ihanat työkaverit, ja jokaiseen päivään mahtuu monta hauskaa hetkeä. Meillä nauretaan paljon, useimmiten ripsivärit poskilla. Toki välillä kiroillaankin ja hakataan päätä seinään, mutta sekin tehdään porukalla. Pitkän projektin aikana projektitiimistämme on tullut muskettisotureita - kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta.

Ty%C3%B6syntt%C3%A4rit2.jpg

Ihanat työkaverini eivät myöskään ihan äkkiä unohda mitään. Muistutukseksi iloisista projektinpäätösjuhlistamme sain pienen pullollisen lämmikettä. Ihan vielä en taida sitä avata vaan sanotaan vaikka, että odottelen vähän viileämpiä kelejä... ;)

Olen todella kiitollinen mukavista työkavereistani ja mielekkäästä työstäni. Varsinkin kun uutisista saa jatkuvasti lukea vähennyksistä, ja yt-neuvotteluja käydään ihan vieressäkin. Eihän sinne töihin nyt joka aamu riemusta kiljuen lähde, mutta jokaisessa päivässä on paljon hyviä hetkiä.

Kiitos, ihanat!