FTCNeule.jpg

Täällä Turussa alkoi juuri pyryttää lunta. Ja aika reippaasti sitä näyttääkin tulevan. Maa alkaa pikkuhiljaa muuttua valkoiseksi. Toivottavasti kaikilla autoilijoilla on jo talvirenkaat eikä kukaan joudu talven yllättämäksi.

Ja näin, kätevää aasinsiltaa käyttäen voin todeta, että itse en talven värivalinnoillani yllätä edes itseäni. :) No, ehkä sen verran yllätin, että en ostanut mustaa neuletta, vaan harmaan. Ja huivissakin tuikkivat tähdet. Mutta muuten varsin perussetillä mennään. 

Perusväriset, klassiset vaatteet ovat vallanneet vaatekaappini, eikä tämäkään setti tee poikkeusta. Neule on kashmirvillaa ja niin unelmanpehmeä, että en itse asiassa enää haluaisi käyttää mitään muuta. Jos vain vaihtelisi välillä farkkuja ja huivia, mahtaisiko kukaan huomata mitään? :)

Mutta tässä siis teille pitkästä aikaa päivän asu. Minna tykkää!

Talvista torstaita, ihanat!

Classic look and 100 % cashmere, what's not to like??