GlamGlow.jpg

Eli tervetuloa säihkysilmät! Niitä tarvitaan näin maanantain harmaudessa ehkä enemmän kuin koskaan.

Olen aikaisemminkin käyttänyt GlamGlown naamioita ja tykännyt kovasti. Kaikki se, mitä paketin päällä on luvattu, on myöskin toteutunut. Naamion jälkeen iho on näyttänyt hehkuvammalta ja kauniimmalta useamman päivän. Hollywoodin glamouria omassa kylppärissä. Ei hullumpaa! :)

Tällä kertaa päätin kokeilla silmänympärysnaamiota. Silmänympärysihoahan ei mielestäni voi hoitaa liikaa. Naamio on pakattu tuollaisiin käteviin annospakkauksiin, joten ei tarvitse arvailla miten paljon tai vähän sitä pitäisi käyttää. Siitä vain paketti auki, sipaisu silmien alle ja kolmen minuutin odottelu.

Ja kyllä se kannatti! Tummista silmänalusista ei ollut enää tietoakaan - päinvastoin. Iho silmien ympärillä tuntui tosi pehmeältä ja napakalta. Ja mikä parasta: vaikutus säilyi useamman päivän ajan. Tykkään!

Nyt hakusessa olisi vielä uusi ihmeitä tekevä silmänympärysvoide jossa mieluiten on mukana myös vähän taikavoimia. Onko ehdotuksia?

Mukavaa maanantaita, ihanat!

Minna

Tried GlamGlow Brightmud eye treatment. Love it!!