Avelia1.jpg

Marraskuu on yleensä enemmän kuin harmaa. Poikkeuksellisesti tähän marraskuuhun on kuitenkin osunut monenmoista kivaa ja piristävää. Kuplivaa suorastaan! Ihana piristys harmaan keskellä oli kutsu tutustumaan turkulaisen Avelian uusiin tiloihin upeassa vanhassa telakkarakennuksessa Ruissalon telakka-alueella.

Avelia2.jpg

Vierailuiltanamme oli ensimmäin kunnon lumipyry, ja märkää, loskaista lunta oli kaikki paikat täynnä. Satoi räntää ja oli todella pimeää. Tuntuikin miltei mahdottomalta ajatukselta, että kaiken pimeyden keskellä telakka-alueella olisi sisustusliike. Mutta olihan siellä - ja millainen! Wau!

Katsomista ja koskemista riitti taas. Olisin ottanut mukaani tuolta miltei kaiken. Kaikki oli todella kauniisti esillä, ja tilasta oli tehty upea jättämällä vanhaa telakkarakennusta esiin. Kuten viimeksikin, olen aivan varmasti koskenut kaikkiin kuvissa näkyviin esineisiin. Ja bonuksena kaikkiin niihinkin, joita kuvissa ei näy.

Avelia3.jpg

Avelia4.jpg

Tämäkin liike on nyt liitetty minun pakko nähdä -liikkeideni joukkoon. Suosittelen todella käymään täällä, kaikkea ihanaa ja kaunista. Liikkeen yhteydessä on myös pieni kahvila, josta saa kahvia ja leivonnaisia. Aukioloajatkin on suunniteltu palvelemaan - liike on avoinna iltaisin ja viikonloppuisin.

Omissa suunnitelmissani ainakin on reipas kävelylenkki Ruissalossa ja sen jälkeen kahvi Aveliassa. Niin ja ihan pikkiriikkisen jotain ihanaa hypistelyä ja ehkä vähän ostamistakin...

Mukavaa sunnuntai-iltaa, ihanat!

Minna