Adalmiina1.jpg

Pitkänä ja pimeänä syksynä sitä kaipaa kaikkea mahdollista piristystä. Ja sitä piristystä on kyllä ollut kiitettävästi tarjolla tässä viime aikoina. :) On ollut juhlia ja kekkereitä joka lähtöön. Instagram-sivullani on vilahdellut kuoharilasit ja juhlavaatteet tiiviiseen tahtiin.

Pari viikkoa sitten meitä Turun alueen bloggaajia eli åbloggaajia hemmoteltiin kutsulla Adalmiinan Helmen joulukauden avajaisiin. Kiireisen työpäivän jälkeen tuntui kuin olisi astunut suoraan sisälle satumaailmaan kun saavuimme paikalle. Kauniin navettapuodin aulaan oli katettu tunnelmalliset pöydät herkkupaloineen ja kuohareineen. En voinut kuin ihastella.

Adalmiina2.jpg

Adalmiinan Helmi kuuluu niihin ihaniin sisustusliikkeisiin, jotka olen lisännyt jo aikaa sitten must-listalleni. Autottomana vain tahtoo tällaiset ihanuudet jäädä väliin. Tervetuliasmaljojen ja alkusanojen jälkeen siirryimme kaikki ihastelemaan myymälää, ja voi hyvänen aika miten paljon siellä oli kaikkea kaunista. Sain ensimmäisen annokseni joulusta tänä vuonna. :)

Adalmiina4.jpg

Katseltavaa (ja kosketeltavaa) riitti ihan loputtomasti. Kiersin koko liikkeen useampaan kertaan ja olen varmasti koskettanut lähes jokaista kuvissa näkyvää tavaraa ja roppakaupalla muitakin. Kaikki oli laitettu esille todella kauniisti ja houkuttelevasti, yritä siinä sitten olla koskematta! :)

Adalmiina3.jpg

Hauskoja ideoitakin tarttui mukaan. Olen edelleen sitä mieltä, että yksinkertainen on kaunista. Ja moni kivoista ideoista on todellakin hyvin yksinkertaisia, kuten vaikka yläkuvassa olevat kattoon ripustetut pallot.

Tästä alkoi nyt minun joulunodotukseni. Jos suinkin liikut Paimion suunnalla, Adalmiinan Helmeen kannattaa ehdottomasti poiketa. Itsekin aion pummata kyydin taas pian ja käydä ihastelemassa kaikkea kaunista.

Aurinkoista sunnuntaita, ihanat!

Minna