Kookoshymy.jpg

Meillä on töissä oma pieni kahviporukkamme, jossa teemme pilaa kaikesta. Joten varmaa on, että oma oil pulling -kokeilunikin joutui vitsailun kohteeksi. Mietittiin, irtoavatko paikkani kohta kun hammas on kasvanut takaisin alle. Toinen vaihtoehto oli, että suuhuni kasvaa rivi pikkuisia uusia hampaita. No, kumpaakaan ei tapahtunut. Sori vaan! :D

Hammaslääkärillä käydessäni kysyin ammatti-ihmisen mielipidettä asiaan. Lääkärini oli kyllä tästä kuullut, mutta mitään sen kummempaa sanottavaa hänellä ei asiaan ollut. Luonnontuotteesta ei ole mitään haittaa, joten jos koen sen hyödylliseksi, ilman muuta voin jatkaa. Öljy myös saattaa jopa auttaa hampaiden puhdistamisessa.

Jatkan siis öljyn purskuttelua arkiaamuisin aamutoimieni ohella niin kauan kuin se minusta tuntuu mielekkäältä. En ota stressiä, jos se joinain päivinä jää väliin. En usko hetkeäkään, että tästä tulisi mikään loppuelämän kestävä tapa. Toistaiseksi meillä kuitenkin purskutellaan. :)

Mukavaa viikonloppua ihanat!

Minna