MaryKay1.jpg

Itseään ei voi koskaan hemmotella liikaa. Enkä nyt tarkoita mitään hillitöntä shoppailua tai suklaan syömistä. (No, ehkä niitäkään ei voi tehdä liikaa, tiedä häntä..) Puhun ihan arkipäivän jutuista, kuten hyvästä aamukahvista, lämpimistä villasukista ja hyväntuoksuisista kosteusvoiteista. Harmainkin päivä on hieman vähemmän harmaa kun muistaa hemmotella itseään edes pikkiriikkisen.

Bloginaapurini Anttis on Mary Kay -konsultti, ja hän tarjosi mahdollisuuden kokeilla Mary Kayn tuotteita. Sain kokeiltavakseni TimeWise sarjaa ja hauskoja näytteitä mineraalimeikeistä. Mukana oli myös muistutus, että tuotteet ovat tiivisteitä ja kehoitus käyttää säästeliäästi. Käskystä! Uskomatonta kyllä, mutta kuvan pikku nokare riittää kasvojen puhdistukseen. Ensivaikutelma on ollut todella positiivinen.

MaryKay3.jpg

Varsinkin Oulun seudun lukijani, nyt kuulolla: Anttis järjestää maksuttomia naisten hemmotteluiltoja joista emäntä saa aina tuotelahjoja kiitokseksi. Anttikseen saat yhteyden vaikka sähköpostitse, mansikkapaikasta@gmail.com. Tällaiset kutsut olisivat kyllä todella kiva tyttöjen illan teema. Itsekin järjestäisin, mutta epäilen, ettei Anttis suostu lähtemään tänne Turkuun asti... :)

Ajattelin tänään illalla kokeilla lisää arjen luksusta: laitan saunan päälle ja kokeilen saamaani TimeWise Even Complexion -naamiota saunan lämmössä. Kiitos Anttis! ♥

Ihanaa perjantai-iltaa!

Minna