Tiskir%C3%A4tti.jpg

Miten voikin niin arkipäiväisen asian kuin tiskirätin löytäminen olla niin vaikeaa? Oikeasti! Olenko muka liian vaativa? Ei kai sentään..??

Enhän minä rätiltä edes vaadi paljoa: sen pitää olla kestävä, nopeasti kuivuva, useasti pestävä, se ei saa jättää nukkaa eikä raitaa ja olla väriltään musta tai valkoinen. Ei luulisi olevan liian vaikeaa? Olen kokeillut kaikenlaisia mikro- ja bambukuituisia liinoja, virkannut niitä itse, ihastunut ja vihastunut. Aina kun löytyy se melkein täydellinen, siinä on joku miinuspuoli. Yleensä se, että rätti ei kuivu riittävän nopeasti ja märkänä jättää rumia jälkiä.

Tällä kertaa testissä on Magisson mikrokuituliinat. Tosin epäilen, että nämäkään eivät kuivu riittävän nopeasti. Meillä kun pöytää ja tasoja pyyhitään usein. Mutta ainakin näyttävät todella kauniilta. Se on jo jotain se. :)

Millaista rättiä sinä käytät keittiössä? Vinkkejä Siitä Oikeasta otetaan mielellään vastaan.

Mukavaa keskiviikkoa, ihanat!

Minna

In the search of the perfect dishcloth. Have I finally found it??