Syksyterassi1.jpg

Tai terassin syksy, ihan kuinka vaan. :)

Vähän tuntui hassulta ostaa callunoita teepaidassa. Vielä hassummalta tuntui kuumassa auringonpaisteessa viedä pehmusteita pesuun ja kaivaa lyhtyjä ja tuikkukuppeja esiin. Mielummin olisin vain istunut alas ja kääntänyt kasvot aurinkoon. Mutta tiedän olevani itseeni tyytyväinen kun kerrankin olin ajoissa. Ei paljoa enää siinä vaiheessa naurata kun on satanut kuukauden putkeen, tuuli vihmoo ja pitäisi niitä läpimärkiä pehmusteita varastoida ja kuihtuneita kesäkukkia vaihtaa syksyisempiin. Nyt voin vain tyytyväisenä tähyillä ikkunasta vaakasuoraa vesisadetta ja vetää villatakkia tiukemmin ympärilleni.

Syksyterassi2.jpg

Tuon ihanasti harmaantuneen karahkan toin mukanani pohjoisesta. Sille löytyy kavereitakin, jotka mies sadatellen pakkasi auton tavaratilaan. :) Ajattelin käyttää niitä talvisomisteina ja pohjana askarteluprojekteille. Ja kaunishan se on ihan tuollaisenaankin.

Lyhtyjä ajattelin vielä kaivaa esille - niitä ei ole koskaan liikaa. Työlästähän ainainen kynttilöiden sytyttely ja sammuttelu on, mutta lyhdyt tuovat ulos ihanaa tunnelmaa. Ajattelin myös metsästää aurinkokennolyhtyjä, josko jostain löytyisi kauniita. Kuistilla meillä on jo yksi, ja olen siihen ollut todella tyytyväinen.

Tunnelmallisia syysiltoja, ihanat! Huomenna alkaa jo lokakuu.

Minna

Autum + candles = ♥