Rukkaset2.jpg

Tulkoon siis talvikin! Olen valmis! :)

Inhoan palelevia sormia ja varpaita - kaiken muun kestän talvessa, mutta niitä en. Hyvä on, hyvä on, pimeyskin tekee tiukkaa, mutta puhutaan nyt sellaisista asioista joihin voi vaikuttaa, hih. 

Sain muutama vuosi sitten lahjaksi ihanat valkoiset lampaannahkaiset rukkaset, eivätkä sormet ole sen jälkeen palelleet. Mutta rukkaseni ovat hiukan kärsineen näköiset eikä niitä oikein enää voi sanoa hyvällä tahdollakaan salonkikelpoisiksi. Niinpä koin jo tuskan hetkiä panikoidessani mistä uudet rukkaset, ja valmistauduin tinkimään tyylistäni voidakseni vielä käyttää ihania rukkasiani. 

Rukkaset1.jpg

Ikinähän ei löydä sitä, mitä lähtee hakemaan. Mutta silloin saattaa törmätä varsinaisiin aarteisiin. Kuten vaikka näihin kauniisiin poronnahkaisiin rukkasiin. ♥ Rakkautta ensi silmäyksellä!

Rukkaset ovat ihanan pehmeää nahkaa eivätkä kuvat tee niille oikeutta. Ne ovat posiolaisen Salme Karvosen tekemät, suomalaista käsityötä suomalaisesta porosta. Ei siis tullut tältäkään Lapin matkalta tuliaisiksi porontaljaa, vaan tuli pororukkaset. No, niistä on paljon enemmän iloa tulevina vuosina kuin taljasta. 

Tervetuloa pakkaset, siis! Ei ehkä ihan vielä, mutta kun tulette, olen valmis.

Mukavaa viikonloppua, ihanat!

Minna

Ok, winter, bring it on!! You don't scare me!