Keitti%C3%B6ss%C3%A4.jpg

Todella monessa blogissa on näkynyt marmoria jo pitemmän aikaa. Itse olen yleensä myöhäisherännäinen, ja innostun jostain kun kaikki muut ovat jo siirtyneet muuhun. En ole vielä(kään) kaivanut kaapin perältä marmorista ikivanhaa tarjotinta, koska en ole alkuunkaan varma, tykkäänkö marmorista sittenkään. 

Ajattelinkin kokeilla pikkiriikkisellä määrällä, ja nappasin mukaani H&M pikkuisen marmorijäljitelmän. Katselen sitä nyt hetken ja makustelen ajatusta kannattaako niitä kaappeja alkaa oikein tosissaan kaivelemaan. 

Koskaan ei pidä sanoa ei koskaan, vaikka aika moni juttu on sellainen, jota ei koskaan meille tule. :) Yksi, josta haluaisin sanoa niin, on kupari. Melkein uskaltaisin sanoa, että sitä meille ei tule misään muodossa, mutta parempi olla sanomatta. Se kuuluu juttuihin, joita ihastelen kuvissa ja muiden kodeissa, mutta jota en vain parhaalla tahdollanikaan näe omassa kodissani. No, nähtäväksi jää. ;)

Marmorista maanantaita, ihanat! 

Minna

Detalis from my kitchen.