Oliivi1.jpg

Meillä piti olla tänään isot juhlat - Pikkumuru täyttää tänään 4 vuotta. Syysflunssa kuitenkin vaati veronsa ja juhlat siirrettiin viikolla. Tänään siis nyssytellään kotona ja tehdään kaikkea kivaa yhdessä. Herkutellaan, höpsötellään ja katsotaan yhdessä elokuvaa illalla. Laitetaan takkaan tuli ja poltetaan kynttilöitä. Ihanaa!

Muutenkin tuntuu siltä, että kaipaan rauhaa ja hiljaisuutta. Kuulaat syyspäivät ja pitkät kävelyretket tuntuvat täydelliseltä ajatukselta tällä hetkellä. Töissä iso ja tärkeä projekti alkaa lähestyä päätöstään ja jännitys lisääntyy päivä päivältä. Oma osuuteni ei suinkaan ole päättymässä - ei sinne päinkään, mutta yksi osa on valmistumassa ja pian voimme toivottavasti kaikki taputella toisiamme tyytyväisinä olalle. Vielä ei kuitenkaan olla siellä asti. Edessä on kiireisiä päiviä ja paljon työtä. Onneksi hyvä porukka kantaa pitkälle. Aina on kaveri auttamassa eteenpäin kun tuntuu, että nyt tuli mitta täyteen.

Oliivi2.jpg

Tänään ei kuitenkaan ajatella töitä tämän enenpää, vaan nautitaan viikonlopusta. Jos päivänsankarin kunto vain sen sallii, lähdemme pian lähimetsikköön etsimään ruskan värejä terassille. Ainakin pihapuissa on vielä lehtiä jäljellä eilisen myrskyn jäljiltä, joten metsästäkin luulisi löytyvän vielä muitakin kuin pudonneita lehtiä. Taitaa myös olla aika nostella sisälle terassilla kesänsä viettäneet manteli- ja appelsiinipuut. Oliivi pääsikin jo kodin lämpöön.

Ihanaa ja aurinkoista lauantaita, ihanat!

Minna

Saturday - my favorite day of the week. ♥