Lappi1.jpg

Niin myös loma ja blogihiljaisuus. Oliko jo ikävä? :)

Takana on pitkältä tuntunut, rentouttava loma, jonka olin todellakin ansainnut. Lomaan mahtui kaikkea ihanaa aurinkorannoista erämaahan. Nyt, akut ladattuna, nautin vielä viikonlopusta ja maanantaina alkaa arki. Toki viikonlopun ohjelmaan kuuluu huiman pyykkivuoren selätys ja villakoirien metsästys, mutta muuten aion olla tekemättä mitään.

Lappi2.jpg

Loman viimeisen viikon vietin Lapissa. Tuntui ihan uskomattomalta käydä lenkillä, ja pysähtyessään olla keskellä täydellistä hiljaisuutta. Lenkkikavereinani oli pelkästään poroja: lönköttelivät vastaan, epäillen katselivat puhisevaa vastaantulijaa ja jatkoivat matkaansa. Vaikka lenkkeilin pururadalla, jossain vaiheessa askeleeni alkoivat tuntua hirmuiselta rymistelyltä ja hengitykseni höyryveturin puuskutukselta. Hiljaisuus.. 

Tietysti nyt vähän askarruttaa, miten mahdan pärjätä ihmisten keskellä arjessa - olenhan ihan jo metsittynyt. ;) Onneksi ensimmäinen työpäivä menee sähköposteja kahlatessa ja päivittäessäni itseni taas ajantasalle. Loppuviikosta voikin sitten jo alkaa odottaa sitä seuraavaa lomaa. Monta kivaa blogijutuakin on mielessä - toki lomamatkoilta on löytynyt jotain tuliaisia. :)

Rentouttavaa viikonloppua, ihanat!

Minna

I'm back! Did you miss me??