Converset.jpg

Yritin vastustaa kiusausta, jälleen kerran. Mutta tahdonvoimani ei selvästikään ole parhaasta päästä, joten kuvassa näette lopputuloksen. Ja tietenkin sisälläni asustava sulovilenkin nosti päätäni, kun kerran halvalla (tai no, halvemmalla) sai.

Mutta siinä ne nyt ovat, nahkaiset mustat Converseni. Perusteluina itselleni käytin näitä klassisia, että tarvitsen jokatapauksessa syksyksi itselleni uudet jalkineet ja nämä ovat ajattomat. Näitä voin käyttää ties kuinka monta tulevaakin syksyä. Muistuttakaa minua sitten tästä kommentista kun seuraavan kerran kerron ostaneeni jotain, jota voin käyttää ties montako tulevaa vuotta. ;)

Mitä must-hankintoja sinulla syksyyn on? Minun puolestani syksy saa nyt tulla. :)

Kivaa keskiviikkoa, ihanat.

Minna

A must have - can't live without and all other excuses... ;)