Aurinkokennovalaisin.jpg

Illat pimenevät väkisinkin, ja ihanat tunnelmavalot pääsevät taas oikeuksiinsa. Olen ihan hurahtanut aurinkokennolla toimiviin pikkuvalaisimiin kukkaruukuissa. Niitä saa nyt muutamalla eurolla, ja ne on helppo siirrellä paikasta toiseen. Aurinkokennovalaisimet ovat myös niin huolettomia: syttyvät itsekseen illan hämärtyessä ja sammuvat joko aamun sarastaessa tai nyt loppukesästä pariston loppuessa. Lyhdyt ovat tottakai ykkössuosikkini, mutta kynttilöiden sytyttelyssä ja sammuttelussa on aina oma vaivansa.

Uusin valaisin on tämä hauska lasipallo, joka valaisee kesän aikana villiintynyttä lankaköynnöstä kuistin pielessä. Miten muuten on, kannattaako lankaköynnöstä edes yrittää saada talvehtimaan? Vai annanko sen suosiolla rehottaa pakkasiin asti ja korvaan sitten kanervilla tai callunoilla?

Kesä on ihana, mutta loppukesän pimenevät illat kynttilöineen ovat kyllä tervetulleita. Lämmöstä en haluaisi luopua, mutta onneksi sentään saadaan jotain kivaa tilalle.

Tunnelmallista viikonloppua ihanat!

Minna