TukkaHyvin.jpg

Elämä hymyilee taas. VIHDOIN hiukseni ovat taas täydelliset. Hyvästi kuivat latvat ja epämääräinen otsatukka. Pitkästä aikaa voin taas pitää hiuksia auki. Kuvia hiuksistani en tietenkään hoksannut ottaa heti - heiluttelin niitä vain tyytyväisenä. Lupaan laittaa instaan kuvan uusista kutreistani. :)

Luottokampaaja on todellista luksusta. Voi vain istua tuoliin ja luottaa siihen, että lopputulos on toivottu. Toinen ymmärtää epämääräisestä muminasta ja summittaisesta käsien heiluttelusta mitä haluaisin, ja pian peilistä näkyy juuri se, mitä en osannut selittää, mutta jota tarkoitin. Hetkittäin saan "hyviä" ideoita, ja ne kumotaan selkeällä "sä et tule tykkäämään siitä". (Kyllä, kerran uhmasin sitä.. Ei, en tykännytkään. Nyt uskon mukisematta.)

Luottokampaaja kuuluu niihin juttuihin, jotka todella tajuaa vasta, kun sinne kampaajalle ei pääse. Omani oli äitiyslomalla, ja se aiheutti täydellisen tukkakriisin. Kävin parilla muulla, en tykännyt, ja sen jälkeen loppui energia uuden etsimiseksi. Niinpä olen vain sutaissut tukan kiinni, purrut hammasta ja sinnitellyt. Ja vihdoin odotus palkittiin: she's back! Kiitos Tanja, ihanaa kun olet palannut! ♥

Onko sinulla oma luottokampaaja? Sellainen, jolle voi antaa vapaat kädet ja luottaa ammattitaitoon täysin. Minulla on. ♥

Mukavaa torstaita, ihanat!

Minna

She's back and my hair is yet again just perfect.