Piparminttukuorinta1.jpg

Tunnustan olevani todella laiska kuorimaan ja rasvaamaan ihoani. Kauhistuin, kun totesin kyynerpäideni olevan niin kuivat, ettei rasvaaminen enää yksin riittänyt. Aika alkaa tekemään jotain asialle, siis.

Piparminttu on ihana tuoksu, ja olen jo pitemmän aikaa himoinnut Flow kosmetiikan Piparminttukuorintaa. Muitakin tuoksuvaihtoehtoja oli, ja pakko myöntää, että ne olisivat ehkä olleet enemmän spamaisia. Mutta piparminttua lähdin hakemaan, joten piparminttua ostin. Ensi kerralla sitten jotain muuta.

Piparminttukuorinta2.jpg

Nyt olen muutaman kerran ehtinyt ihoani kuoria, ja tykkään. Kuivat kyynerpäät ovat historiaa, ja muutenkin iho alkaa taas näytää ja ennen kaikkea tuntua kauniilta. Vaikka kuorinta on kosteuttava, olen silti laittanut vielä kosteusvoidettakin perään. Piparmintun tuoksu on kuoriessa todella voimakas, mutta onneksi iholle sitä ei juurikaan jää. En ehkä haluaisi tuoksua koko päivää polkkakarkille. Tosin kuorintaa käyttäessä suunnittelen aina lähteväni suihkun jälkeen kauppaan karkkeja ostamaan.

Miten ruudun siellä puolella huolehditaan vartalon ihosta? Millaisia suosikkeja löytyy kuorintaan ja/tai kosteutukseen? Jos nimittäin ryhtiliikkeeni nyt pitää, tarvitsen parin viikon kuluttua lisää kuorintavoidetta ja rakkain kosteusvoiteenikin alkaa jo olla lopussa - vinkkejä siis tarvittaisiin. :)

Aurinkoista sunnuntaita, ihanat. Vedän seuraavaksi lenkkivermeet niskaan ja lähden itseäni kiusaamaan. 

Minna

My peppermint body scrub has a super yummy scent. Been fighting the urge to taste it... ;)