BBQ.jpg

Kesäaikaan meillä tehdään paljon ruokaa grillissä ja syödään kaikki mahdolliset ateriat terassilla. On paljon mukavampaa ja rennonpaa kantaa tarvikkeet ulos ja kokkailla porukalla. Enkä yhtään kiellä sitä, että pääsen grillikaudella itsekin vähän helpommalla - meillä kun mies hoitaa tuon grillauspuolen.

Pikkumuru on myös innokas osallistumaan keittiöpuuhiin, ja mielellään on mukamassa sekoittamassa, vaivamassa, maustamassa ja kattamassa pöytää. Edellisviikolla hän sai hoitaa koko kattamisen itse, ja upeasti suoriutuikin. Kaikki oli oikeilla kohdillaan, haarukoita ja veitsiä myöten. Enkä edes halua tietää, miten esim. sinapit ja ketsupit oli nekin saatu hienosti keskelle pöytää.

Tällä kertaa teimme hampurilaisia kokonaan itse. Päivällä leivoin sämpylät ja niiden jäähdyttyä paistoimme jauhelihapihvit. Jokainen sai maustaa oman maun mukaan, omani on ihanasti savulle ja viskille maistuva sinihomejuustoinen Kentucky Burger. Kuvat eivät ehkä ole parhaasta päästä, koska en malttanut kaivella kunnollista kameraa esille, vaan napsin kuvat kännykällä. Yrittäkääpäs itse nälkäisenä ottaa kuvia kun herkut höyryävät nenän edessä!

Mikäs on teidän perheen grillibravuuri?

Mukavaa perjantaita, ihanat!

Minna

I want my BBQ to be sweet and smokey with a taste of whiskey. Too yummy!!