unensieppaaja1.jpg

"Ainoastaan hyvät unet pääsevät unensieppaajan läpi. Pahat unet tarttuvat verkkoon, josta aamuauringon ensimmäiset säteet ne karkoittavat."

Näin minulle kertoi intiaaninainen, jolta tämän käsintehdyn unensieppaajan ostin. Arizonasta muutama vuosi sitten hankkimani upeus pääsi viimein arvoiselleen paikalle -  ja oikeastaan sinne minne se kuuluukin, eli makuuhuoneeseemme. Se on koristeltu valkoisella turkiksella ja höyhenillä, ja on kaunis kuin mikä. Minulla on tallessa aitoustodistuskin, jossa on tekijän nimi, kuva ja allekirjoitus. Se on vain laitettu varmaan paikkaan, josta se löytyy tarvittaessa... Kun se varma paikka muistuu mieleen, laitan todistuksen kehyksen taakse kiinni. :)

unensieppaaja2.jpg

Meillä on matkoiltamme tapana ostaa käsitöitä, ja nimenomaan perinteisiä töitä. Intiaanialueilta nämä unensieppaajat olivat selvä valinta. Pitkään olen pohtinut niiden sijoituspaikkaa, koska ikkuna ei ollut vaihtoehto. Vitriinikehykset valikoituvat viimein, koska näin ne eivät kerää pölyä ja pysyvät myös suojassa pieniltä uteliailta sormilta. Itse olen aivan innoissani, valkoinen sieppaaja harmaata seinää vasten näyttää todella upealta. 

Pikkumurukin jo ehti toivoa itselleen omaa siepparia - pinkkiä kuinkas muuten. Taitaakin olla DIY-projetki ja -juttu edessä.. :) 

En ole taikauskoinen, mutta täytyy silti tunnustaa, että nukuin unensieppaajani kanssa paremmin kuin pitkiin aikoihin. :) Mukavaa maanantaita, ihanat. Toivottavasti tekin olette nukkuneet hyvin ja olette valmiita uuteen aurinkoiseen viikkoon!

Minna

My absolutely beautiful hand made dreamcather finally found a place worthy of its beauty.