Rhubarbmojito1.jpg

Eli raparperimojiton paluu. :)

Omatekoinen raparperisiirappini loppui, ja se merkitsi myös kesän hittijuomani loppumista. Olin jo henkisesti valmistautunut siihen, että seuraavat raparperimojitot nautitaan vasta ensi kesänä. Katselin suruissani terassilla elinvoimaa puhkuvaa minttua, ja epäilin sen menevän hukkaan. Kunnes kävin Ikeassa. 

Rhubarbmojito2.jpg

Ikean raparperimehu käy mainiosti siirapin korvikkeeksi. Hiphei! Pari senttilitraa sitä joukkoon ja reilusti mansikanmakuista kivennäisvettä - ja tadaa! raparperimojito on palannut. Seuraavalla Ikeareissulla nappaan taas mehua pari pulloa mukaani. Se on nimittäin hyvää ihan pelkkänä mehunakin. Katselin myös appelsiini-seljankukkahilloa, sitäkin voisin maistaa. 

Nautitaan taas ihanasta ja aurinkoisesta viikonlopusta, ihanat. Minä ainakin olen tyytyväinen kun pahimmat helteet ovat ohi ja ulkona voi taas vähän puuhastellakin. Ystäväni Ukrainasta valitteli kovia helteitä, ja miten edes puun varjossa nautitut margaritat tai mojitot eivät tuo helpotusta. Mahtaisiko raparperiversio auttaa? ;)

Aurinkoista lauantaita!

Minna

Rhubarb mojito is back - thanks to Ikea. Let's enjoy this sunny weekend! ♥