ValkoinenHortensia2.jpg

Treffasin torstaina pitkästä aikaa rakkaan ystäväni, ja hän toi mukanaan kauniin hortensian. Valkoinen hortensia kuuluu lempparikukkiini, niitä on nyt pihallekin istutettuna. Tämä kaunokainen on puhtaan valkoinen, varsinainen kaunotar - viikonloppukukkien aatelia. Kiitos Katri!

Muutkin lempikukkani, pioni ja perhosorkidea, ovat samanlaisia kuningattaria. Ne eivät kaipaa rinnalleen mitään hörhellyksiä, vaan ovat kauneimmillaan yksinään, seuranaan korkeintaan hitunen vihreää. Yksinkertainen on kaunista. 

ValkoinenHortensia1.jpg

Ihanaa, että tätä kesäistä ja aurinkoista viikonloppua on vielä yksi päivä jäljellä. Vihdoinkin voi olla ulkona ja touhuta kesäisempiä juttuja!  Taidamme viettää tänään koko päivän terassilla. Luultavasti katan kahvipöydänkin ulos kun saamme iltapäivällä ihania vieraita. ♥ Mitä kivaa sinun sunnuntaihisi kuuluu?

Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita, ihanat!

Minna

Friends, flowers and sun - ingredients for the perfect weekend.