Kes%C3%A4keng%C3%A4t.jpg

Joihinkin juttuihin syöksyy suinpäin. Joitain taas pohtii pitempään. Osaa oikein tosi pitkään. Etukäteen on mahdoton sanoa, mihin kategoriaan mikäkin juttu menee. Itselleni tuntemattomasta syystä nämä superkivat Ponsit olivat tuossa viimeisessä. Ihanat Ida ja Jutta molemmat ovat hehkuttaneet omien Ponsiensa ihanuutta jo viime kesästä asti. Vai oliko jo edellisestä? En enää muista. 

Nyt harmittaa! Olisin voinut tepastella näissä ihanissa kesäkengissäni jo viime kesästä asti (vaiko peräti edellisestä?). Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nämä ovat ihan täydelliset: Mukavat ja kevyet jalassa, ja tulevat kestämään useamman vuoden. Ja vaikka kengän kärki on avoin, varpaat eivät näy, joten näitä voi käyttää myös töissä. Ponsit ovat käsin tehtyjä ja aitoa, laadukasta nahkaa. Pohjat puolestaan on tehty kierrätetystä autonrenkaasta, joten niiden luulisi kestävän. Työkaverini odottaakin sadekelejä, jotta pohjien pito-ominaisuudet selviäisivät kunnolla. Miehet..! :D

Käärmekuvioisia lähdin ostamaan, mutta seepraan päädyin. Tarjolla oli myös todella ihania karkkivärejä ja auringossa sokaisevaa kimalletta, mutta tämän hurjemmaksi en uskaltautunut. Vielä. Mutta sen jo uskallan sanoa kahden käyttökerran jälkeen, että toiset ovat jo toivelistalla. 

Ovatko Ponsit tutut? Vai onko sinulla joku muu luottokesäkenkä? 

Ihanaa lauantaita ja aurinkoista viikonloppua!

Minna

My summer toes love their new home.