Ulkotreenit1.jpg

Ihanien aurinkoisten kesäpäivien koitettua vihdoinkin päätin ulkoistaa urheilunikin. Siirryin valjaineni treenaamaan terassille. Ja mikä ettei, olemmehan muuten jo lähes muuttaneet sinne.

Haaveilin treenien ulkoistamisesta tosi pitkään - oikeastaan heti TRX-valjaat hankittuani aloin ajatella terassitreenejä. Jotenkin ajatus julkisesta treenaamisesta ujostutti. Mietin asiaa, ja järki tottakai sanoi, että eihän tämä nyt eroa millään tavalla siitä, että käyn salilla, ryhmäliikunnassa tai lenkillä. Päinvastoin, terassillemme on näköyhteys vain yhdellä naapuriperheellä ja satunnaisilla ohikulkijoilla. Vakuuttelin itselleni, että ei se nyt tosiaan sen kummempaa ole, olenhan ennenkin hiki päässä huhkinut muiden jumppaajien kanssa ja posket punaisena viilettänyt lenkkipolulla.

Siitä huolimatta epäröin hetken, kunnes päätin tarttua itsestäni niskasta ja lakata keksimästä tekosyitä puuttuvasta jumppamatosta sun muusta. :) Valjaat keinun koukkuun kiinni, tossut jalkaan ja hommiin.

Ulkotreenit2.jpg

Nyt, kahdet treenit jo treenattuani, olen täysin rakastunut ulkotreeneihini. Raitista ilmaa on riittävästi, tuulessa hetkittäinen tuskanhikikin kuivuu ja muutenkin se on ihanaa! Alkuillan aurinko paistaa puiden lomasta terassille eikä edes helle tee kiusaa. I-HA-NAA!

Treenin jälkeen nopeat palauttavat venyttelyt ja green smoothie. Jep, ei näytä kovin houkuttelevalta, mutta oli oikeasti hyvää. Kaikkeen näkymä tottuu kun vain puree hammasta eikä anna periksi. Istuskelin terassin portailla ja kuuntelin lintujen viserrystä treenin jälkeisestä ihanasta olosta nauttien. Suosittelen!

Ihanan raukeaa loppuiltaa, ihanat!

Minna

It's finally warm enough to exercise outdoors, love it love it love it!!