Jalokello.jpg

Huh huh, rankka työviikko takana ja vihdoin on aikaa rauhoittua. Lähes kaikki työkaverini ovat tällä hetkellä lomalla, meitä on paikalla vain kourallinen pitämässä projektia pystyssä. Ja hyvää työtähän me ollaan tehty! :)

Viikonlopuksi on luvattu ihanaa aurinkoista keliä, joten saan täysipainoisesti nauttia terassielämästä. Lisäksi meidät on kutsuttu rakkaan ystävän luokse grillaamaan sunnuntaina. Ainakin nyt perjantaina vaikuttaa vielä siltä, että tulossa on täydellinen viikonloppu.

Viikonloppukukat ovat tällä kertaa jo viime suununtaina saamani upea jalokello. Luin jalokellosta sen olevan perenna, joten edessä onkin istutuspuuhat. Toki nautin siitä nyt ensin ruukussa, mutta loppukesästä ajattelin istuttaa sen maahan ja saan toivottavasti nauttia näistä kauniista kukinnoista uudelleen ensi kesänäkin. Onkos teillä kellään kokemusta jalokellosta? Onnistuiko talvehtiminen?

Nyt aion istua alas ja nauttia ansaitusta lasillisesta kuohuvaa. Tervetuloa viikonloppu!

Rauhallista viikonloppua, ihanat!

Minna

It's Friday and time to let my hair down.