Smoothie2.jpg

Luin pitkät pätkät vihersmoothien hyvistä vaikutuksista iholle ja koko keholle. No, eihän se nyt mikään varsinainen uutinen ole, että kasvikset ja hedelmät tekevät hyvää. Smoothiet ovat helppo tapa lisätä niiden käyttöä ja innostuin kokeilemaan. Hetken googlailtuani löysin tosi kivan sivuston, jossa on vaikka minkälaisia reseptejä kokeiltavaksi. Oikeasti, onko mitään mitä netistä ei löytäisi?

Hiukan hirvitti heitellä sekaisin pinaattia, avokadoa, ananasta ja kookosvettä. Esimerkiksi kookosvesi, olkoon ihan miten terveellistä tahansa, on mielestäni aivan järkyttävää. Parin vuoden takaisella Amerikanmatkallammekin yritin, ihan oikeasti, totutella sen makuun. Ei auttaneet Rihannan mainokset eikä mitkään. Puolet join irvistellen ja loput kaadoin pois - kerta toisensa jälkeen. Uskokaa pois, en ihan hevillä luovuttanut.

Smoothie1.jpg

Hyväähän tämä vihersmoothieni oli. Tai no, juotavaa. Nyt olen useamman kerran käynyt peilin edessä katsomassa miten heleältä ihoni alkaa näyttää. Kyllähän tästä nyt välittömät vaikutukset pitää olla, eikös vain? Iltaan mennessä minun on syytä alkaa näyttää suorastaan hehkuvalta tai pettymys on suuri. 

Kaunista keskiviikkoa, ihanat.

Minna

Simple green smoothies, but have to admit: I've had better... ;)