Pikkupupu.jpg

Meillä kävi pienistä pienin yövieras: pikkiriikkinen pupuvauva. ♥ 

Hän oli ilmaantunut autotallin oven kulmaan, söpöläinen. Siinä hädin tuskin nyrkin kokoinen pikkupupu kyyhötti, kaverinaan Pikkumurun aarteita. Äitipupukin touhuili vähän matkan päässä ja täytti masuaan apiloilla ja voikukanlehdillä. Kotipesä löytyy luultavasti takapihamme suunnalta metsiköstä. Tästä pienestä söpöläisestä tulikin nyt blogini virallinen maskotti. :)

Muutenkin illalla tuntui kuin eläintarhassa asuisi. "Täällä meillä on pikkuinen pupuvauva. Kulman takana taas näette sepelkyyhkypariskunnan ilta-ateriallaan. Kohottamalla katseenne voitte nähdä punarintanaaraan pesässään." Kivaa!

Mukavaa sunnuntaita, ihanat. Me taidetaan tänään mennä Pikkumurun kanssa katsomaan lampaita. 

Minna

Cutest teeny tiny bunny ever!