Pihakukat1.jpg

Blogissa on ollut hiljaista kauniista kesäkeleistä johtuen. Päivät olen istunut töissä ja nauttinut ilmastoinnin iloista. Illalla olemme siirtyneet koko porukan voimin pihalle nauttimaan tästä harvinaisesta herkusta: helteistä.

Sisällä ei siis ole tapahtunut mitään, hädin tuskin olen edes siivonnut. :) Koneella ei ole tullut käytyä ollenkaan, olenkin kirjaimellisesti ihan pihalla kaikesta blogimaailmassa tapahtuneesta. Aikaa päivitykselle tulee olemaan taas syksyllä, joten nyt vain nautin tästä ihanuudesta.

Pihakukat2.jpg

Mikä siis sopisikaan paremmin aiheeksi kuin kurkistus pihalle? Talon valmistuttua ollaan pikkuhiljaa päästy pihan kimppuun ja ideoita on jo vaikka kuinka. Toteutuksen kanssa ei ole aikomustakaan hoppuilla, vähän kerrallaan. Tämän kesän uutuudet ovat puutarhahortensia oven pielessä ja upeat syyshortensiat makuuhuoneen ikkunan alla. Pieniähän molemmat ovat, mutta kauniilta näyttävät jo nyt. Kuistilla ja portailla valtaa pitävät lankaköynnökset näyttävät viihtyvän loistavasti, ja ruukkuun iskemäni aurinkokennovalaisin näyttää todella kivalle öisin.

Ihania aurinkoisia päiviä kaikille, meillä jatketaan terassielämää!

Minna

PS. Instassa kuva sammalgraffitin tilanteesta. Eipä ole paljoa kehumista.. :)