Tarjotin3.jpg

Tarjotin on meidän perheessä jotenkin aliarvostettu kapistus. Varsinkin kesäaikaan sille todellakin on käyttöä kun syödään paljon terassilla. Jossain kohtaa kahdeksannen tai kymmenennen reissun kohdalla kannettuani kaikkea vain käsissäni yleensä huomaan, että tarjotinta käyttämällä olisin voinut vähintäänkin puolittaa ramppamiseni.

Tarjotin1.jpg

Minulla on uusi ihana tarjotin, joka on kaunis ihan sellaisenaankin työpöydällä. Laatikkoonhan niitä ei kannata laittaa, sen jälkeen niitä ei tule ikinä enää käytettyä. Tämän käyttöä olen nyt harjoitellut säiden salliessa. Ja käyttäessä voi olla iloinen siitä, että tarjotin on kokonaan suomalainen: Suomessa tehty suomalaisesta koivusta. 

Etsinnässä on vielä asetelmien alle sopivia tarjottimia. Mielestäni kynttilä- ym. astelmien alle pitää laittaa esim. juuri tarjotin, joka sitoo asetelman rajat yhteen. Tämä on oma melko tuore ahaa-elämykseni. :) Mutta se on tuottanut sitäkin enemmän tuskaa. Tiedän tasan tarkkaan millaisia tarjottimia haluan ja tarvitsen, mutta sellaisia ei ole missään. Mutta kyllä vielä joskus, eikös vain!

Mukavaa tiistaita ja alkanutta heinäkuuta, ihanat!

Minna

Life is much simpler with a decent tray. :)