Glitterilakat.jpg

Tyttöjen kynsistudiota pitäessämme muistin taas, miksi en pidä glitterilakoista. Sitähän on lähes mahdoton saada pois kynsistä, hinkkaat ja hinkkaat ja hinkkaat hiki päässä. Olen toki tiennyt monestakin kikasta saada ne glitterit pois, mutta olen aina niin kovin malttamaton, etten jaksa alkaa väkertelemään, vaan ennemmin luotan mekaaniseen puhdistamiseen.

Mutta nyt päätin tarttua itseäni niskasta kiinni, ja tehdä elämän itselleni helpommaksi. Totuushan on, ettei tällä konstilla aikaa mennyt yhtään sen enenpää kuin muutenkaan ja hermoja ei mennyt yhtään. ;)

Lakanpoisto.jpg

Leikkasin 5 pumpulilappua puoliksi ja kostutin palat kynsilakanpoistoaineella. Pyöräytin ne kynttä vasten ja sen jälkeen hiukan foliota pitämään lappuset paikoillaan. Folion tilalla voi käyttää vaikka pientä kuminauhaa tai hiuslenksua, mutta sellaisia en tähän hätään löytänyt. Istuskelin pari minuuttia foliosormineni ja paketin avattuani tarvitsi vain pyyhkäistä glitterit pois kynneltä.

Tänä kesänä käytän glitteriä enemmän kuin koskaan! ;) Mukavaa torstaita, ihanat.

Minna

Nail polish removal made easy. Now I can happily wear glitter nail polish.