taikasieni.jpg

Niin kivat kuin tennarit ovatkin, ne likastuvat samantien. Itse ainakin olen varsinainen kompuroitsija eikä valkoinen pysy valkoisena kuin hetken. Aina jostain ilmestyy joku kivi, johon jalkani potkaisen. Ja jos ei muuta, niin kengät osuvat toisiinsa ja valkoinen on muisto vain. 

Pikkumurun halpistennarit olivat myös olleet reippaassa käytössä ja mietin, että mitenköhän niistä saisi salonkikelpoiset. Ihanan Heidin blogista luin vinkin ihmesienestä, ja pakkohan se oli samantien kaivaa esiin. Hiphei, helposti ja nopeasti valkoinen muuttui taas valkoiseksi. Kiitos muru loistavasta vinkistä! ♥

Helteet senkun jatkuvat, joten meidän perheessä ei tehdä mitään tämän vaativampaa vielä lähipäivinäkään. Muutama kiva idea olisi, mutta säästän ne viileämpiin ilmoihin. Ukkostakin tähän päivään ennustettiin - saapa nähdä millainen myräkkä on tulossa.

Helteistä tiistaita, ihanat.

Minna

Cleaning sneakers without elbow crease - that's what I like! :)