Pullat1.jpg

Päätös on nyt tehty, en osta kallista yleiskonetta. Tunnen itseni, ja taatusti se jää vain kaappiin pölyttymään muutaman innokkaan kokeilukerran jälkeen. Olen saanut ihania vaivattomia ja vaivaamattomia leipä- ja sämpyläohjeita, niistä ISO kiitos! Lisäksi olen päättänyt lakata kitisemästä ja opettelen vaivaamaan kunnon taikinan.

Pullat2.jpg

Täydensin kauppareissulla jauho- ja hiivavarastot. Nyt voin leipoa erilaisia sämpylöitä ja leipiä, ihan mitä kulloinkin mieli tekee. Päätin silti aloittaa kunnon voisilmäpullista. 

Ah, miten pehmeitä niistä tulikaan. Mikään ei voita vastapaistettua pullaa ja sen ihanaa tuoksua. Vaati melkoista itsehillintää odottaa pullien jäähtymistä kun mieli olisi tehnyt maistaa heti. Nyt täytyy vielä miettiä kenelle soittaisi ja kutsuisi kahville. :)

Mukavaa perjantaita, ihanat.

Minna

I'm gonna learn how to bake. :)