Hillo1.jpg

Mikään ei voita vastapaistettua, uunituoretta leipää. En niinkään välitä makeista leivonnaisista, mutta rapeakuorinen, sisältä pehmeä leipä on heikkouteni. Leipojana en ole kaksinen, mutta pienen sämpylätaikinan pyöräytän jo suhteellisen näppärästi. Teenkin yleensä vain puolet ohjeesta, siitä tulee sopivan pieni määrä eikä vaivaaminen ole tuhottoman raskasta.

Tällä kertaa sämpylöiden kaveriksi päätyi raparperihilloa. Niin ette arvanneet tuota! :D

Hillo2.jpg

Useamman kerran olen jo pohtinut yleiskoneen ostamista, josko sellaisella saisi taikinat helpommin vaivattua. Mitäs mieltä olette, kannattaako ostos vai jääkö vain kaapin perukoille pölyttymään?

Mukavaa tiistaita, ihanat!

Minna

Fresh buns, too yummy!