Kesäaikaan on kaikenlaisia juhlia, joihin on mukava laittautua. Kynnet kuuluvat juhlalookiin erottamattomana osana ja muutenkin kynsiä tulee lakattua kesällä huomattavasti useammin. Varsinkin nyt, kun minulla on kaveri. Pikkumurun kanssa meillä on usein ollut tyttöjen kynsistudio ja siellä ei glitteriä säästellä.

Kynsistudio1.jpg

Pikkumuru on tyylinsä löytänyt, eikä hyväksi havaitusta ole syytä poiketa. Kirkasta pinkkiä alle ja reilusti glitteriä päälle. Kyllä niiden kynsien kanssa kelpaakin sitten touhuta. Hienosti hän jo malttaa istua ja odottaa lakan kuivumista vaikka lakkakerroksia tulee kaksi.

Kynsistudio2.jpg

Omat kynteni olen yrittänyt pitää vähän hillitympinä, olkoonkin, että ovat Pikkumurun mielestä tylsät.  Pidän ne aina lyhyinä, korkeintaan millin tai pari sormenpään yli. Ranskalainen manikyyri on itselleni mieluisin, mutta vähän on nyt täytynyt kokeilla myös kimalletta. 

Olen jo alkanut miettiä josko ostaisi turkoosia lakkaa, se kun on mielestäni yksi kesän väreistä. Asiaa täytyy kuitenkin hetki kypsytellä, onhan kyseessä VÄRI, hih! Mielestäni ollaan jo pitkällä kun kynsissä on ripaus pinkkiä ja/tai kimalletta. Samalla olisi kiva opetella tekemään erilaisia koristeluja. 

Kertokaahan, ihanat, omia kesävärisuosikkejanne. Ja saa mielellään myös vinkata kivoista (ja yksinkertaisista!) koristeluideoista. Meillä ainakin on niin kylmää ettei ulkona voi tehdä mitään ilman toppavaatteita. Ei siis edes tarvita tekosyytä kynsistudiolle. :)

Minna

Precious and I had a nailspa and here are the results.