IMG_3001.jpg

Ihan alkuun ISO KIITOS kaikille kirjavinkkejä antaneille ihanille! Kirjoitin kaikki muistiin ja aion tutustua niihin kaikkiin. Minua odottaa siis monen monituista seikkailua. Maltan tuskin odottaa.

Uuteen tutustuminen alkoi kun kävin kirjastoautossa. Valikoima on siellä pienehkö, mutta meidän ihana "kirjastoautosetä" Jaani lupasi napata pääkirjastosta mukaansa seuraavaksi kerraksi kirjoja, joita hänellä ei kyydissään ollut. Eli seuraavan kirjastoautokerran jälkeen kesälukemispinoni on vielä tätäkin suurempi. 

Pohdiskelin kirjat lainattuani ja niitä kassiini mahduttaessani, että ahneen loppu on kyllä kaikkien tiedossa. Se ei kuulemma päde kirjastossa. Tarkemmin ajatellen ei niin. Kirjastossa ahneen loppu on sivistynyt, hih! :D

Kirjaimellista maanantaita, ihanat!

Minna

Summer and novels belong together -  greetings from the library!