Eli miten pitää meikki kauniina koko päivän - helteessäkin.

Helleilmat tulivat, ja pääsin kokeilemaan Caran hellemeikkivinkkejä. Ja kyllähän ne toimivat. Aamupäivällä tekemäni meikki kesti koko päivän ja jopa illan todella kuuman ja hikisen tilaisuuden. 12 tuntia kesähellettä, ja olin silti säällisen näköinen. Aika hyvä suoritus! 

Miten siinä sitten onnistuin? :)

kes%C3%A4meikki1.jpg

Pohjalle laitoin tippaan kosteusvoidetta sekoittamani tipan meikkivoidetta. En käytä juuri koskaan meikkivoidetta ja syykin on yksinkertainen: en osaa ja siksi sitä tulee helposti aivan liikaa. Mutta sekoittamalla kosteusvoiteeseen saan kevyen ja hyvän sävyttävän voiteen. Päälle vähän puuteria tasoittamaan.

Luomet pohjustin ensin ja päälle luomiväriä. Eipä mitään yllättävää tähän mennessä. Loput siveltimeen jääneet tummat luomivärit sipaisin nenän sivuille ja "kavensin" nenääni hiukan.

kes%C3%A4meikki2.jpg

Seuraavaksi tein rajaukset ja päälle tupsuttelin pienellä siveltimellä luomiväriä. Tämä itseasiassa oli se tarkin ja vaativin osuus. Tupsuttelun jälkeen ripsaria ja vähän väriä kulmiin. Jos olisin oikein halunnut satsata, olisin tehnyt vielä teko-tekoripset (ohje täällä), mutta tällä kertaa riitti ihan vain omatomat. :)

kes%C3%A4meikki3.jpg

Loppuhuipennuksena vähän kevyttä sutikointia. Ensin hiukkasen aurinkopuuteria, teen sillä suuren kolmosen molemmille puolille - ensin ohimolta poskiluun alle ja sieltä sipaisu leuan pieleen. Poskipuna oli selvästi toinen suuri vaaranpaikka, sen kanssa sai olla tarkkana ettei tule liikaa. Ensin vähän voidemaista alle ja sipaisu tavallista punaa päälle. 

Valmis! Aikaa meni normaalin noin 7 minuutin sijaan vähän alle 10 minuuttia. Ei siis paha ollenkaan. Ja kuten sanottu, pysyi koko päivän ja illan. Todistin siis itselleni, että hyvillä ohjeilla täysin kädetönkin pystyy mihin vain.

Kaunista perjantaita, ihanat.

Minna

How to get make up stay put? Easy peasy: primer and the layering technique.