Musta5101.jpg

Kaikkihan tuntevat jo Musta5101-merkin, ihanan mustikkatiskiaineen, tiskiharjan ja bambuisen rätin. Itsellänikin on tiskirätti käytössä ja tiskailen pientä käsitiskiä mustikan tuoksussa. Tykkään astianpesuainepullon ulkonäöstä, sen voi hyvin pitää tiskipöydän kulmalla näkyvillä. Ja tiskirätti on musta - täytyykö siitä muuta sanoakkaan? :)

Minulla oli ilo tavata ihanat Laura ja Susanna Musta5101-merkin takana ja tutustua merkin tuleviin uutuuksiin. Ihanilla naisilla on myös toinen merkki, mayn. On ihania metallikoreja, kauniita tarjottimia ja servettejä ja hirvennahasta tehtyjä säilytyskoreja. Varsinkin nuo nahkaiset "korit" ihastuttivat, haluan pari sellaista. Ei, en sittenkään halua, vaan on PAKKO saada. :D

mayn.jpg

Paitsi että kaikki tuotteet ovat kauniita, minua ihastuttaa se, että ne on suurimmaksi osaksi myös tehty Suomessa tai ainakin Euroopassa.  On mukavaa suosia suomalaista. Nyt mars tykkäämään Musta5101 ja mayn fb-sivuista. :)

Kuvat lainattu luvalla Musta5101 ja mayn sivuilta.

Mukavaa torstaita, ihanat!

Minna

Finnish brand Musta5101 - love it!