1.jpg

Printtijulisteet ovat todella ihania. Meillä ei niitä juurikaan ole ihan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, mutta ihastelen niitä aina kuvissa. Haluaisin niitä, mutta ihan juuri oikeita ei ole löytynyt tai jos on, niiden hinta on ollut liian kova. Olen aina pelännyt, että kyllästyn niihin ja mihin sen sitten laitan. 

Torstaina tutustuin Magia Graphicsin takana olevaan ihanaan Millaan ja hänen upeisiin julisteisiinsa. Tykästyin todella. Milla tekee todella kivoja räätälöityjä julisteita ja ensimmäinen oma mallistokin on valmis. Ihania julisteita ja todella edulliseen hintaan. Milla kiteyttikin omaa ideaansa siihen, että hänen julisteitaan voi ostaa vaikka hetken mielijohteesta ja vaihdella, koska eivät ole suunnattoman kalliita.

    magia.jpg 

Itse päätin, että kun seuraavat juhlat ovat tulossa ja pähkäilen mitä lahjaksi, otankin yhteyttä Millaan. Lahjasta tulee taatusti uniikki, kenelläkään muulla ei ole samanlaista. Meidän eteisessämmekin on iso kehys, joka kaipaisi... jotain. Aloinkin jo miettiä, mitä siihen voisi teettää. :)

Jos kiinnostuit, käy ihmeessä tutustumassa ja tykkäämässä Magia Graphicsin fb-sivusta. Tässä kirjoituksessa olevat kuvat ovat sieltä luvalla lainattuja. Ihania, eikös? 

Mukavaa viikonloppua, ihanat.

Minna

Magia Graphics - gotta love these prints!