raparperimehu2.jpg

Sain taas raparperia naapurista, tänä vuonna näyttää olevan hyvä raparperivuosi. :) Piirakkaa meillä ei niin paljoa syödä, joten tutkailin ikivanhaa keittokirjaani josko sieltä löytyisi jotain kivaa. Ja löytyihän sieltä: raparperimehua.

Mehu oli todella helppo tehdä, vartissa oli jo valmista ja mehu pulloissa. Maistui raikkaalle ja mietinkin, että tätä voisi käyttää vaikka kesäisen boolin pohjana. Mansikat maistuivat tosi hyvälle mehun kaverina. Tätä teen kyllä uudelleen. Omasta mehustani jätin inkiväärin pois, koska en tykkää siitä. 

raparperimehu.jpg

Kesähelteitä on vielä luvassa lähipäivinä, joten tälle varmasti tulee tarvetta. Jos vielä saan raparperia, teen raparperisiirappia - raparperimojito on kuulemma todella hyvää. Kerron kokeiltuani. :)

Raparperitiistaita, ihanat!

Minna