rannekoru.jpg
 
Kesään kuuluvat korut ja varsinkin helmet. Talviaikaan käytän yleensä vain luottokamojani, mutta kesällä lyhyet hihat kaipaavat seurakseen enemmän koruja. Näin ihania Chan Luun rannekoruja viime kesänä. Tarve syntyi samalla sekunnilla, mutta hinta pysäytti. 
 
Ajattelin, että tuollaisenhan voisi tehdä itsekin, mutta siltä erää se jäi siihen. Kertaalleen viime kesänä jo kaivoin kaikki tarvikkeet esille ja aloin punoa, mutta kärsivällisyys loppui. Nyt päätin toteuttaa haaveeni ja lopputulos kuvassa, me likey!! Kaikki tarvikkeet löytyivät jo kotoa, hinnaksi korulle tulikin vain useampi turhautunut huokaus ja muutama mutistu kirosana. Tämä oli helppo tehdä, mutta vei kiitettävästi aikaa. En enää yhtään ihmettele korkeaa hintaa, hih.
 
IMG_2972.jpg
 
Mutta voisihan tuollaisen tehdä toisenkin. Pitäisiköhän tilata lisää helmiä... Jos joku kaipailee ohjetta, niin vinkkaa. :)
 
Helmeilevää keskiviikkoa, ihanat!
Minna
 
Chan Luu's wrap bracelets are super beautiful but pricey. Tried making one myself, not too bad I'd say. Not a Chan Luu, but pretty anyway.