Terassi.jpg

Viime kesänä saimme vihdoin kauan kaivatun terassimme. Jutut viime kesän projektista täällä ja täällä.

Laudat saivat olla sään armoilla talven yli, ja nyt oli vuorossa värikäsittely. Värivalintakin oli selvä: täydellinen harmaa. Meidän ikioma maalimyyjämme Mirkku tiesi heti sanomattakin millaista harmaata Minna oli hakemassa, eikä aiheesta pahemmin tarvinnut keskustella. Ihanaa, kun joku tietää heti mitä olen vailla.

Ennenjaj%C3%A4lkeen.jpg

On aivan uskomatonta, miten paljon terassin ja koko talon ilme muuttui käsittelyn jälkeen. Lopputuloksesta tuli ihan mieletön ja vaikutus jatkuu sisätiloihinkin. Terassimme on etelään, joten aurinko paistaa siihen koko päivän. Sisällä puolestaan katto ja seinät ovat valkoiset, joten terassista heijastuva väri toistuu sisälläkin. Käsittelemättömistä laudoista heijastui kellertävää sävyä, mutta nyt sisälle tulee ihanan harmaa sävy. Me likey!

Olen tässä jo omakotitaloasujana oppinut, että jokainen projekti poikii vähintään yhden lisäprojektin. Tämä ei tehnyt poikkeusta. Vanhat tummanruskeat kalusteemme eivät nyt enää sovi, vaan tarvitsevat sävykäsittelyn. Niitä ei onneksi ole vielä tänä keväänä huollettu, joten tuplatyötä ei sentään tarvitse tehdä. Kalusteista sitten aikanaan oma tarinansa. :)

Ylimääräinen kesähuoneemme on nyt valmis ja eläminen laajenee sinne sään salliessa. ♥

Lämpimiä päiviä, ihanat!

Minna

Terrace is finally finished and it came out just perfect. My hubby is super handy! ♥