PicMonkey+Collage.jpg

Vein puhtaita pyykkejä Pikkumurun kaappiin, ja katselin hänen työpöytäänsä. Monta mieleistä juttua näytti olevan työnalla. Hauskaa, miten erilaiset lelut voivat sujuvasti olla leikeissä mukana, ja niitä käytetään milloin mihinkin tarkoitukseen. 

Muru pitää kovasti piirtämisestä ja varsinkin värittämisestä. Värikynät ovat ahkerassa käytössä, ja taideteoksia syntyy toisinaan kuin liukuhihnalta. Hetken aikaa kaikki väritettiin vain pinkiksi - päiväkodista tuli kotiin papereita jotka oli molemmin puolin väritetty kokonaan vaaleanpunaiseksi. Tällä hetkellä käytetään paljon värejä, ja kuvat ovat varsinaista väri-ilottelua.

Vain mielikuvitus on rajana, se pitää tosiaankin paikkansa. Toivottavasti sitä riittääkin pitkälle tulevaisuuteen.

Mukavaa perjantaita, ihanat.
Minna

A few snapshots of Precious' desk. All kinds of ongoing "projects", I see. *smile*