wachac.jpg

Se alkoi ihan viattomasti. Kurkkasin vain vähän. Sitten tulin uudestaan, tällä kertaa katselin kunnolla. Kolmannella kerralla päätin itsekin kokeilla. Tästä eteenpäin kaikki on hämärän peitossa, mutta ainakin näytän paljon paremmalta ja vähemmällä vaivalla kuin ennen.

NOMAKEUP1.jpg

Sattumalta törmäsin tähän ihanaan Caran blogiin, jossa hän opettaa meistä taviksistakin mestareita laittamaan itseämme ja hiuksiamme. Ehdoton suosikkini on 5 minuutin äitimeikki (click), se tulee tarpeeseen ihan joka ikinen arkiaamu. Lisäksi olen oppinut "kaventamaan" nenääni ja muokkaamaan kasvojani. Olen jopa vihdoin oppinut käyttämään kiharrinta.

Makeover1.jpg

Sivu on yksi ehdottomista lemppareistani, Monday Makeovers ovat uskomatonta katsottavaa. Viimeisin hänen juttunsa on miten saada meikki pysymään helteessä. Niitä vinkkejä taatusti tarvitaan pian, vaikka sää ei nyt toistaiseksi ole se kesäisin. Käykää ihmeessä kurkkaamassa!

Kaunista lauantaita, ihanat

Minna

The secret behind my amazing looks - Maskcara. ;)

Kaikki kuvat Caran sivuilta luvalla lainattuja.