Piirakka1.jpg

Tiedän, lupasin jo jokin aikaa sitten lopettaa naapureistani hehkuttamisen. Mutta jotkut lupaukset on vain rikottava, ja tämä on nyt yksi niistä. :) Naapurissamme asuu 80-vuotias ihastuttava pariskunta, joiden kanssa aina silloin tällöin vaihdan muutaman sanan. Heillä on upea, rakkaudella hoidettu piha, josta löytyy toinen toistaan kauniimpia kukkia.

Maanantaina töistä tullessani naapurin pappa pysäytti minut ja tarjosi raparperia. Vaimo oli kuulemma antanut hänelle noottia kun ei edellisen kerran nähdessämme ollut tarjonnut niitä minulle. Herttaista! Samalla kuulin taas lisää asuinalueemme aikaisemmista vaiheista. 

Piirakkai2.jpg

Ja nyt on leivottu ihana raparperi-valkosuklaapiirakka - reseptin löysin Danielan ihanasta blogista täältä. Lämpimän piirakan päälle iso pallo vaniljajäätelöä, voi hyvänen aika että oli hyvää. Raparperi ♥ valkosuklaa.

Herkullista keskiviikkoa, ihanat.

Minna

Rhubarb and a piece of our neighborhood history - I'd say it was a great deal! Gotta love our 80-year-old neighbors. ♥