Pihaprojekti3.jpg

Pihakiviä jäi yli ihan reippaasti. Reippaasti tarkoitti ensin kysymystä "Mitä ihmettä me tehdään näillä lopuilla??"

Onneksi takapihalla oli pari kohtaa, joiden kanssa olen tuskaillut. Pihalla on ihana pengerrys, joka olisi kukkapenkkinä täydellinen, mutta koska tunnen itseni, se ei ole vaihtoehto. En nimittäin ole nyppijä tai perkaaja, joten helppohoitoisuus on avainsana. Siispä kiveys penkereeseen ja vain vähän kukkia ja pensaita kaveriksi.

Lopputulos: helppo ja huoliteltu penger. Ruohonleikkurilla ei tarvitse tuskailla ja ajan myötä rinne muuttuu aina vain kauniimmaksi ja vehreämmäksi.

Pihahommat ovat tosi kivoja. Vielä kun ne kasvit saisi kasvamaan yhdessä yössä ja lopputulos olisi heti valmis. Taaperon kärsivällisyys joutuu koetukselle kun lopputulosta voi joutua odottamaan vuosiakin. Ja eihän se piha koskaan taida olla valmis, aina löytyy jotain laitettavaa.

Vehreää keskiviikkoa, ihanat.

Minna

Stone garden taking place. And we still have leftovers for yet another project.