Pihaprojekti2.jpg

Pihaprojektin varsinainen osuus tuli valmiiksi jo muutama päivä sitten.

Pengerrys valmistui ennätysajassa (ei kiitosta siitä minulle, lähinnä vain seisoin vieressä katsomassa), ja rinteestä tuli tosi kiva. Tykkään!! Toki se alkuun näyttää melkoisen hallitsevalta ja silmiinpistävältä, mutta kunhan silmä siihen tottuu, nurmikko alkaa taas vihertää ja saan suunnittelemani hedelmäpuut istutettua, tulee siitä juuri täydellinen. Viimeistely on vielä vähän kesken, mm. maisemointikangas kivien alla pitää vielä maisemoida ja reunukset viimeistellä. Kivet ovat myös vielä hiekkapölyn peitossa. Hassua, luulisi, että sellainen hieno pöly lähtisi jo tuulessa, mutta edes kunnon sade ei sitä kokonaan kivistä irrota.

Mutta.. Kaikessa on aina mutta.. :)

Kiviä jäi yli melkoinen määrä. Olenkin suunnitellut vielä takapihallekin kiveyksiä, joten projektille on tulossa ainakin osa 3 ellei jopa osa neljäkin. Mies ei vaikuta ollenkaan niin innostuneelta kuin minä. Mutta uskon, että hänkin siitä innostuu kunhan näkee lopputuloksen ja omien kättensä jäljen. Tämä nyt ei ole mikään pikkujuttu, mutta se on hassua miten pienilläkin muutoksilla saa valmiimman ja huolitellumman näköistä. Esimerkiksi ostamani tuijat muuttivat pihaa heti eri näköiseksi. Näet ne osassa 3. :)

Terassi.jpg

Ylläoleva kuva on pikkuisen esimakua piakkoin valmistuvasta terassiprojektista. Siitä enemmän lähipäivinä kun kalusteet saadaan taas paikoilleen. Ja kyllä, tuo kuvassa näkyvä pöly on siitepölyä. Miten sitä voikin olla edelleen noin paljon ilmassa?

Mukavaa sunnuntai-iltaa, ihanat.

Minna

First part of our yard project is finished and we have loads of leftover stones. So stay tuned for more!