invisibobble.jpg

Minulla on pitkät hiukset ja aamuisin hyvinkin rajattu määrä aikaa. Hiukseni ovat myös taipuisat ja tulevat helposti pörröisiksi. Tämä tarkoittaa siis katastrofia lähes joka aamu. Hiuksia olisi tosi kiva pitää auki tai tehdä hienoja kampauksia. Todellisuus on kuitenkin toinen, useimmiten sitaisen hiukseni joko ponnarille tai jonkunlaiselle suttunutturahässäkälle.

Pääsin yhteistyössä invisibobblen kanssa kokeilemaan invisibobble-hiuslenkkejä. Hiukan ne hymyilyttivät, mieleen tulee sellainen lapsuuden avainrengas, muistatteko? :) Ensin kokeilin ihan vain ponnariin - alkuun hiukan häiritsi, että hiukset olivat huomattavasti löysemmin kuin normaalisti, mutta hyvin hiukset siellä pysyvät kuitenkin. Seuraavaksi kokeilin tukkahässäköitä ja lopuksi tietenkin googletin vinkkejä.

Ovat kyllä tosi kivoja ja helppokäyttöisiä. Hiukset eivät tartu näihin kiinni kunhan vain muistaa hiukan venyttää lenksua ennen kuin sen irrottaa hiuksista. Löyhemmän kiinnityksen luvataan myös vähentävän päänsäkyjä, tosin omat päänsärkyni tosin taitavat johtua pikemminkin liian kireästä piposta kuin ponnarista. ;) Nämä jäävät kyllä tulevaisuudessakin käyttöön, erityisesti juuri suttunutturoissa ovat erinomaiset.

Jos kiinnostuit, invisibobbleen voit tutustua täällä ja käy ihmeessä tykkäämässä myös Facebookissa täällä.

Oletko jo kokeillut näitä? Tykkästikö? Ja ennen kaikkea, onko se ponnari vai ponkkari? Mun mielestäni ponnari. :)

Mukavaa sunnuntaita, ihanat.

Minna

invisibobble - hopefully here to make my mornings easier.

Kirjoitus tehty yhteistyössä invisibobblen (NBI Nordic Beauty Import Oy) kanssa.