Luottokamat1.jpg

Tästä on ollut juttua aikaisemminkin - luottokamoista. Ystäväni Mari heitti ilmoille aikoja sitten kysymyksen mitkä ovat 5 luottokamaani, joita ilman en lähde ulos. Ensimmäinen reaktioni oli, että ei mulla mitään luottokamoja ole. Mutta tarkemmin kun ajattelee, 5 alkaa jopa tehdä tiukkaa.

Mutta viiteen tiivistettynä: Farkut - olen farkkutyttö, käytän farkkuja aina ja CoH-farkut sopivat minulle kuin valetut. Huivi - huivista on tullut jonkunlainen turvavaate, ilman sitä tunnen oloni alastomaksi. Rannekoruni - never leave home without it. Huulikiilto - sitä pitää sipaista aina. Kännykkä - sen nappaa mukaan aina kun lähtee.

                       Luottokamat2b.jpg                

Tokihan sitä olisi muitakin tavaroita, mm. laukku, johon kaikki tavarani laitan, lompakko, korvakorut jne. Mutta kun viiteen piti tiivistää, niin ei auta. :)

Miten sinulla, onko sinulla jotain tosi tärkeää jota ilman et koskaan lähde kotoa?

Mukavaa maanantaita, ihanat!

Minna

I bet all women have never leave home without -stuff. Mine are jeans, scarf, Tiffany-bracelet, lipgloss and cell phone. Which are yours?