Kirjat.jpg

Pidän kovasti dekkareista. Minulla on monta suosikkikirjailijaa, enkä pysty mainitsemaan vain yhtä suosikkia. Kirjaa lukiessani haluan uppoutua siihen täysin ja unohtaa koko ulkopuolisen maailman. Hyvän kirjan tärkein tunnusmerkki on, etten meinaa malttaa laskea sitä käsistäni. "Luen vielä yhden luvun, sen jälkeen on PAKKO ruveta nukkumaan!"

Kun löytää hyvän uuden tuttavuuden, mielellään kahlaa koko tuotannon läpi. Niin on käynyt nytkin. Sattumalta käteen tarttunut Lincoln Childin kirja olikin superhyvä, ja kirjailijan muut kirjat vielä parempia. Lisää, kiitos! Ensin koko kirjaston valikoima ja sen jälkeen oli aika tehdä kirjatilaus.

Jos sinulla on jotain suosikkikirjaa tai -kirjailijaa, kerro ihmeessä! Nämä on kohta luettu ja täytyy alkaa etsiä uutta.

Jännittävää iltaa, ihanat!

Minna

Hadn't heard of Lincoln Child before, but now I wanna read all his books. Who's your favourite author? Any good tips?