Sauna.jpg

Sauna ei ole minulle mikään intohimo, voin hyvinkin olla monta viikkoa saunomatta. Mutta kun saunomisen aika on, on siitä myös ihanaa nauttia.

Rakentaessamme meillä oli selkeä visio millainen saunasta tulee. Ja sellainen siitä myös tuli. Bonuksena laskevan auringon valo kesäiltoina. Takapihallamme kasvavat isot koivut siivilöivät auringon säteet ja saunan tunnelma muuttuu ihanan raukeaksi ja pysähtyneeksi. Saunasta on mukava pujahtaa hetkeksi vilvoittelemaan terassille kuuntelemaan lintujen laulua.

sauna4.jpg

Kuvia saunasta on haasteellista ottaa, ehkä siksi olen odottanut näin kauan ennen kuin olen siitä mitään kirjoittanut. Mutta nyt nimenomaan tuo laskeva aurinko näytti niin kauniilta, että päätin kokeilla.

Saunotaanko teillä usein? Onko saunasi se unelmien sauna?

Mukavaa (sauna)iltaa, ihanat!

Minna

Dusk and sauna -  the essence of Finnish summer.