Etapaiva1.jpg

Pidän ihan hurjasti työstäni ja minulla on ihan parhaat työkaverit. Aamuherätystä lukuunottamatta töihin on kiva mennä. Mutta... Etäpäivä. ♥

Aiheesta olen jo useamman kerran kirjoittanut, mutta mikäs teet. Mikään ei vedä vertoja hitaasti hautuneelle aamupuurolle, lattelle, kynttilöille ja ennen kaikkea hiljaisuudelle. Hiljaisuudesta riittävästi nautittuani laitan mielimusiikkiani soimaan hiljaa taustalle ja voin surutta hyräillä hetkittäin mukana. Poltan koko päivän kynttilöitä omaksi ilokseni ja vaihdan yökkärin mukaviin kotivaatteisiin vasta lounasajan jälkeen. Täydellistä.

etapaiva2.jpg

Edellisestä etäpäivästäni oli jo muutama viikko aikaa, ja olinkin ehtinyt melkein unohtaa kuinka mukavaa tämä on. Krhm, se jääköön sanomatta, että tauko johtui pääsiäislomasta... ;) Nautiskelenkin nyt täysillä tästä ihanuudesta. Tämä(kin) kuuluu niihin juttuihin, jotka on parasta pitää harvinaisena herkkuna. Päivittäin kotona työskentelemiseen varmasti tottuu nopeastikin, eikä se sen jälkeen enää tunnu miltään. Tuskin sitä muutaman viikon jälkeen enää jaksaa ilakoida siitä, että voi osallistua palaveriin yökkäreissä. Ja onhan tämä yksinäistä - hauskat mieleen tulevat jutut jäävät jakamatta ja pieleen menneitä juttuja joutuu manailemaan ihan yksikseen.

Mukavaa (etä)päivää, ihanat!

Minna

Working from home, oh joy...